Euromaster København

Gratis WiFi

Bådehavnsgade 20
2450 København
+45 36 16 00 20
Ring til os
Åbent indtil 14:30
Mandag
07:30 - 16:30
Tirsdag
07:30 - 16:30
Onsdag
07:30 - 16:30
Torsdag
07:30 - 16:30
Fredag
07:30 - 14:30
Lørdag
​Centret er lukket
Søndag
​Centret er lukket
Lukket den 24/12/2021
Lukket den 31/12/2021
Lukket fra 14/04/2022 til 15/04/2022
Lukket den 18/04/2022

Vi er dit lokale center

Euromaster København
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores autoværksted i København, samt til at modtage dit køretøj og finde den løsning, som er optimal i din unikke situation. Vi er eksperter i dæk, og kan hjælpe dig med at finde nye dæk til din personbil, 4x4/SUV, varevogn, lastvogn, entreprenørbil, industribil eller motorcykel. Vi står altid klar til at hjælpe med dit dækskifte i højsæsonerne, når du skal skifte til enten sommer- eller vinterdæk og glæder os til at tage imod dig i vores bilværksted i København. Herudover kan vi hjælpe dig med en række services, hvis dit køretøj trænger til en kærlig hånd. Heriblandt finder du services såsom batterikontrol, dæktryksovervågning og dækopbevaring samt mange flere. Du kan ligeledes komme til vores autoværksted i København, hvis dit køretøj skal have et Mastertjek. Ved et Mastertjek giver vi dig en status på din bil helbred ved at tjekke 35 vitale kontrolpunkter, samtidigt påfylder vi sprinklervæske og udskifter olie og filter. Hvis du har en leasingbil med dækaftale hos Euromaster, kan vi ligeledes tilbyde dig services såsom dækskifte på vores autoværksted i København, ligesom du kan opbevare dine dæk på vores dækcenter.

Bilpleje i København

Hos Euromaster får du den bedste bilpleje i København. Du er velkommen til at komme forbi vores autoværksted i København, som er placeret ved Bådehavnsgade 20, nær E20 motorvejen. Da vores dækcenter ligger i Sydhavnen, har du således hurtig adgang til vores autoservices fra både Amager og resten af hovedstaden. Vores bilværksted i København holder åbent mandag til torsdag fra alle hverdage, hvor vi står klar til at modtage dit køretøj. Du kan ligeledes ringe til os på tlf. 36160020 eller på mail kobenhavn@euromaster.com hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan også booke din næste autoservice eller dækservice på vores hjemmeside.

NYHED: Vi henter dine dæk hjemme hos dig, når det passer dig, og opbevarer dem på vores dækhotel🚘

DU FÅR:
✅ Dækopbevaring frem til foråret til 149 kroner. (Normalpris 305,-)
✅ Gavekort på 200 kroner til din næste dækopbevaring!

LÆS MERE HER

Som opbevaringskunde sender vi dig en sms, når det er tid til sæsonskift. Vi tjekker dine dæk grundigt, så du altid er sikkert kørende - uanset årstiden.
Udover at du slipper for at have dine dæk til at fylde derhjemme, forlænger du dækkenes levetid ved at få dem opbevaret tørt og tempereret hos os.

Vi glæder os til at se dig!
Mange hilsner fra Euromaster København

Du er i gode hænder hos os ✔️

Uanset om du er erhvervskunde, privatkunde, eller leasingkunde, er vi klar til at give dig den service og rådgivning om dit køretøj, du har brug for. Vi servicerer personbil, SUV/4x4, motorcykel, varevogn, lastvogn, traktor og de andre store maskiner i industrien og i landbruget.

Det vigtigste for dig - og for os - er, at du kører sikkert på vejene. Men det er også vigtigt, at du kører til tiden.

Dét ved vi.

Vi tilbyder derfor bl.a. mobilt hjulskifte og 24-timers breakdownservice til dig, der er erhvervskunde, så din forretning ikke står stille, når dit køretøj pludselig gør. Kontakt vores konsulenter eller dit center i dag.

Michelin tilbyder dæk til Danmarks helte

Michelin tilbyder dæk og service til Danmarks helte
Michelin tilbyder nu erstatningsdæk og dækservice til ambulancer og sygekøretøjer i Danmark i samarbejde med Euromaster Danmark.

For at hjælpe dem, der lige nu står i forreste linje i kampen mod Covid-19, har Michelin og Euromaster i Danmark besluttet at tilbyde gratis hjælp til ambulancer og sygekøretøjer, der kommer ud for et dækhavari. Hjælpen ydes i form af både erstatningsdæk og dækservice.

Hjælpen bliver udført af Euromasters dækcentre i Danmark. Det sker enten i form af service på vejen eller direkte på et af Euromasters 32 værksteder rundt om i landet. Kontakt os for at høre nærmere!

Vi henter dine dæk hjemme hos dig, når det passer dig, og opbevarer dem på vores dækhotel🚘

DU FÅR:
✅ Dækopbevaring frem til foråret til 149 kroner. (Normalpris 305,-)
✅ Gavekort på 200 kroner til din næste dækopbevaring!

Som opbevaringskunde sender vi dig en sms, når det er tid til sæsonskift. Vi tjekker dine dæk grundigt, så du altid er sikkert kørende - uanset årstiden.

Udover at du slipper for at have dine dæk til at fylde derhjemme, forlænger du dækkenes levetid ved at få dem opbevaret tørt og tempereret hos os.

✅ Klik på Læs mere her
✅ Vælg service: VI HENTER DINE DÆK
✅ Vælg en tid, der passer dig
✅ Vi kontakter dig for at bekræfte tid og adresse
✅Betaling ved afhentning via Mobilepay eller på faktura

Ønsker du selv af aflevere dine dæk i vores center, kan du også vælge servicen: DU AFLEVERER DINE DÆK.

Vi glæder os til at se dig!
Mange hilsner fra Euromaster København

*Kampagnen kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Vi kan hente dine dæk på adresser i: Valby, KBH SV, KBH S, Vanløse, Frederiksberg, KBH V, KBH N, KBH K, KBH Ø eller Nordhavn. Tilbuddet gælder nye kunder.
Euromaster København - Sporing ✔️

Sporing ✔️

Medlem af MasterClub? Vi laver en gratis sporingskontrol. 4-hjulsudmåling eller sporing er med til at sikre, at din bils hjul yder deres bedste på vejene. En korrekt sporing giver længere levetid for dine dæk, bedre brændstoføkonomi og kørekomfort.
Euromaster København - Batteri ✔️

Batteri ✔️

En kold vinter kan være hård ved bilens batteri - især fordi du bruger ekstra meget sædevarme, varmeblæser, elbagrude eller tågelygter. Vi skifter batteriet på din bil og tjekker dit levetiden på dit nuværende. Book Mastertjek inkl. olieskift og sporingskontrol online.
Euromaster København - Olieskift ✔️

Olieskift ✔️

Ved at udskifte oliefiltret på din bil og påfylde korrekt mængde af motorolie, forlænger du din motors levetid.
Få vores Mastertjek til 1.399,-, hvor bl.a. olieskift, skift af oliefilter, sporingskontrol og udlæsning af fejlkoder er inkluderet.
Euromaster København - Klar til syn ✔️

Klar til syn ✔️

Din bil skal første gang synes fire år efter indregistrering og herefter hvert andet år. Hos Euromaster gør vi din bil HELT klar til syn - og vi kører den også gerne bilen hen til synshallen.
Euromaster København - Aircondition ✔️

Aircondition ✔️

Få et serviceeftersyn af din aircondition eller klimanlæg, så du sikrer en optimal køleevne og et sundt indeklima i bilen. Vi gennemgår din aircondition, renser luften i kabinen, udskifter pollenfilter og kølemiddel, sporemiddel og klimakompresserolie.
Euromaster København - Autoservice ✔️

Autoservice ✔️

Vi laver autoservice på alle bilmærker - herunder reparation, serviceeftersyn eller kontrol af din bil. Vi laver sporing af din bil, skifter olie eller bilrude - og alt det andet, naturligvis. Vi laver eftersyn på din bil, som vi naturligvis noterer i bilens servicebog.
Euromaster København - Dækservice ✔️

Dækservice ✔️

Køb dine nye dæk online og book en tid til dækmontering i et af vores centre. Her står vi klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige dæk og med at skifte fra sommerdæk til vinterdæk. Hos os finder du et super udvalg af dæk fra de førende dækmærker.
Euromaster København - Dækhotel✔️

Dækhotel✔️

Mens du kører ud i det blå om sommeren - og sneen i møde om vinteren, ligger dine dæk trygt til opbevaring i et af vores centre. Vi skifter fra sommerdæk til vinterdæk - eller omvendt - og opbevarer de andre dæk på dækhotellet til næste dækskifte.
Euromaster København - Rudeskift ✔️

Rudeskift ✔️

Tid til skift af rude på bilen eller reparation af revne i ruden? Vi skifter din rude på bilen, så du kan se klart. Vi skifter både forruder og alle de andre ruder på alle biler - og vi ved, hvornår en revne i din forrude kan forhindre, at din bil går gennem syn.
Euromaster København - Breakdownservice 24/7✔️

Breakdownservice 24/7✔️

Breakdownservice til lastbiler, varebiler, industri og landbrug. Euromasters breakdown service giver dig garanti for hurtig vejhjælp alle døgnets 24 timer i hele landet.