Euromaster Svendborg

Gratis WiFi

Tværvej 41
5700 Svendborg
+45 62 21 56 50
Ring til os
Lukket
Mandag
07:30 - 16:30
Tirsdag
07:30 - 16:30
Onsdag
07:30 - 16:30
Torsdag
07:30 - 16:30
Fredag
07:30 - 14:30
Lørdag
​Centret er lukket
Søndag
​Centret er lukket
Vi åbner igen til højsæsonen i oktober, når du skal have skiftet til vinterdæk igen. Hvis du får brug for hjælp i mellemtiden med dine dæk eller service til bilen, kan du ringe til os på 65 31 08 72 (eller til kundeservice på 87 28 28 28). Lige nu er centret er sæsonlukket - fra 06/05/2022 til 24/10/2022
Her kan vi hjælpe med dæk til
Her kan vi hjælpe dig med

Vi er dit lokale center

Euromaster Svendborg
Vi glæder os til at se dig på vores dækcenter i Svendborg! Vi holder åbent i højsæsonerne, når det er tid til at skifte mellem sommerdæk og vinterdæk - og vi opbevarer dine dæk mellem sæsonener. Vi kan også tilbyde dig en lang række dækservices. Vi er dine lokale eksperter i dæk, og vi er klar til at hjælpe dig, så dine nye dæk passer til både dit køretøj og dine behov.  

Lokal bilpleje og dækcenter i Svendborg

Du finder os på Tværvej 41, kun fem minutters kørsel fra Fåborgvej og Sundbrovej, og du har dermed mulighed for hurtigt at komme frem til vores center fra de omkringliggende byer og øer. Vores dækcenter i Svendborg holder åbent alle hverdage i højsæsonen, hvor du er velkommen til at komme forbi med dit køretøj. Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på mail svendborg@euromaster.com eller på tlf. 65310872. Ønsker du at booke tid til din næste service eller dækskift, kan du også bestille på 87 28 28 28 eller online.

God, bedre - og de bedste dæk ✔️

Hos Euromaster har vi det største udvalg af de bedste dækmærker i tre klasser: God, bedre og bedst.

I vores centre og online kan du finde kvalitetsdæk til din bil fra bl.a. Michelin, Pirelli, BF Goodrich, Tigar og Sunfull.

Online kan du let søge nye dæk frem via din nummerplade, bilmodel eller dækstørrelse. Du kan også ringe til vores kundeservice på 87 28 28 28 eller dit lokale center. Så guider vi dig gerne til de rette dæk, som passer til din bil og dit behov.

Søger du et bestemt dæk? Vi vil altid gerne forsøge at skaffe andre dæk hjem fra vores leverandører, hvis du ikke finder de dæk, du søger.

Mere end 50 års erfaring med dæk ✔️

Hos Euromaster er vi eksperter i dæk - og det er ikke bare noget, vi siger:

Euromaster er et datterselskab under dækgiganten Michelin - og den største dæk- og autoservicekæde i Europa. Euromaster blev etableret i 1965 og har i dag vokset sig til en stor kæde med mere end 2400 centre og 2600 mobile enheder i 17 europæiske lande.

I Danmark har vi 32 centre, der spænder bredt og vidt. Her kan vi rådgive og hjælpe dig med dæk, autoservice og service til din bil, din lastbil, traktor eller den - måske endnu større - maskine, du kører rundt i.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med dine dæk, fælge og service, så du kan køre sikkert.

Michelin tilbyder dæk til Danmarks helte

Michelin tilbyder dæk og service til Danmarks helte
Michelin tilbyder nu erstatningsdæk og dækservice til ambulancer og sygekøretøjer i Danmark i samarbejde med Euromaster Danmark.

For at hjælpe dem, der lige nu står i forreste linje i kampen mod Covid-19, har Michelin og Euromaster i Danmark besluttet at tilbyde gratis hjælp til ambulancer og sygekøretøjer, der kommer ud for et dækhavari. Hjælpen ydes i form af både erstatningsdæk og dækservice.

Hjælpen bliver udført af Euromasters dækcentre i Danmark. Det sker enten i form af service på vejen eller direkte på et af Euromasters 32 værksteder rundt om i landet. Kontakt os for at høre nærmere!