Euromaster Herlev/Skovlunde

Gratis WiFi

Mileparken 37
2730 Herlev
44911884
Ring til os
Lukket
Mandag
07:30 - 16:30
Tirsdag
07:30 - 16:30
Onsdag
07:30 - 16:30
Torsdag
07:30 - 16:30
Fredag
07:30 - 16:30
Lørdag
​Centret er lukket
Søndag
​Centret er lukket

Vi er dit lokale center

Euromaster Herlev/Skovlunde
Vi glæder os til at se dig på vores autoværksted i Herlev! Hos os er du altid i centrum, og vi er derfor klar til at hjælpe dig med at finde de rette vinter- og sommerdæk til din personbil, 4x4/SUV eller varevogn. På grund af den store efterspørgsel på dækskift ved højsæsonerne, åbner vi vores sæsoncenter i Skovlunde fra uge 43, hvor vi håndterer dækskift for opbevaringskunder.

HAR DU BESTILT TID TIL DÆKSKIFT HOS OS?

Har du bestilt tid til dækskift her i Herlev/Skovlunde, skal du være opmærksom på, at vi har to adresser i højsæsonen - fra uge 43.

Er du kunde hos DRIBE, BMW2GO, GOMORE, NCG FINANS eller SIMPLYGO, skal du møde op hos Euromaster Herlev: Mileparken 37, 2730 Herlev. Dette gælder også, hvis du er privatkunde, der medbringer dine egne dæk/hjul samt skal have udført autoservice.

Alle øvrige dæk- eller hjulskift for leasingkunder foregår hos Euromaster Skovlunde: Literbuen 8, 2740 Skovlunde, hvor vi står klar til at hjælpe dig, der har en leasingbil med dækaftale hos Euromaster - med dækskift på vores bilværksted i Herlev. Som leasingkunde med dækaftale hos Euromaster, opbevarer vi samtidigt de dæk, som du ikke bruger.

Lokal bilpleje i Herlev

Hos Euromaster garanterer vi dig den bedste bilpleje i Herlev. Du finder vores autoværksted i Herlev ved Mileparken 37, nær Herlev Ringvej og fem minutter fra Herlev centrum. Du er velkommen til at komme forbi vores bilværksted i Herlev alle hverdage. Du kan booke tid til din næste autoservice eller dækservice på vores hjemmeside, ligesom du er velkommen til at kontakte os på tlf. 44911884 eller på mail herlev@euromaster.com hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Derudover kan du i løbet af året altid finde en række nedsatte dæk på vores autoværksted i Herlev, og derudover tilbyder vi en række forskellige services såsom synsklargøring, dækopbevaring og udskiftning af tandrem, som vi klarer med et smil.
Euromaster Herlev/Skovlunde - Batteri ✔️

Batteri ✔️

En kold vinter kan være hård ved bilens batteri - især fordi du bruger ekstra meget sædevarme, varmeblæser, elbagrude eller tågelygter. Vi skifter batteriet på din bil og tjekker dit levetiden på dit nuværende. Book Mastertjek inkl. olieskift og sporingskontrol online.
Euromaster Herlev/Skovlunde - Olieskift ✔️

Olieskift ✔️

Ved at udskifte oliefiltret på din bil og påfylde korrekt mængde af motorolie, forlænger du din motors levetid.
Få vores Mastertjek til 1.399,-, hvor bl.a. olieskift, skift af oliefilter, sporingskontrol og udlæsning af fejlkoder er inkluderet.
Euromaster Herlev/Skovlunde - Klar til syn ✔️

Klar til syn ✔️

Din bil skal første gang synes fire år efter indregistrering og herefter hvert andet år. Hos Euromaster gør vi din bil HELT klar til syn - og vi kører den også gerne bilen hen til synshallen.
Euromaster Herlev/Skovlunde - Aircondition ✔️

Aircondition ✔️

Få et serviceeftersyn af din aircondition eller klimanlæg, så du sikrer en optimal køleevne og et sundt indeklima i bilen. Vi gennemgår din aircondition, renser luften i kabinen, udskifter pollenfilter og kølemiddel, sporemiddel og klimakompresserolie.
Euromaster Herlev/Skovlunde - Autoservice ✔️

Autoservice ✔️

Vi laver autoservice på alle bilmærker - herunder reparation, serviceeftersyn eller kontrol af din bil. Vi laver sporing af din bil, skifter olie eller bilrude - og alt det andet, naturligvis. Vi laver eftersyn på din bil, som vi naturligvis noterer i bilens servicebog.
Euromaster Herlev/Skovlunde - Dækservice ✔️

Dækservice ✔️

Køb dine nye dæk online og book en tid til dækmontering i et af vores centre. Her står vi klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige dæk og med at skifte fra sommerdæk til vinterdæk. Hos os finder du et super udvalg af dæk fra de førende dækmærker.
Euromaster Herlev/Skovlunde - Dækhotel✔️

Dækhotel✔️

Mens du kører ud i det blå om sommeren - og sneen i møde om vinteren, ligger dine dæk trygt til opbevaring i et af vores centre. Vi skifter fra sommerdæk til vinterdæk - eller omvendt - og opbevarer de andre dæk på dækhotellet til næste dækskifte.

God, bedre - og de bedste dæk ✔️

Hos Euromaster har vi det største udvalg af de bedste dækmærker i tre klasser: God, bedre og bedst.

I vores centre og online kan du finde kvalitetsdæk til din bil fra bl.a. Michelin, Goodyear, Pirelli, Continental og Dunlop, fra Fulda og Kleber, Tigar og Sunfull.

Online kan du let søge nye dæk frem via din nummerplade, bilmodel eller dækstørrelse. Du kan også ringe til vores kundeservice på 87 28 28 28 eller dit lokale center. Så guider vi dig gerne til de rette dæk, som passer til din bil og dit behov.

Søger du et bestemt dæk? Vi vil altid gerne forsøge at skaffe andre dæk hjem fra vores leverandører, hvis du ikke finder de dæk, du søger.

Du er i gode hænder hos os ✔️

Uanset om du er erhvervskunde, privatkunde, eller leasingkunde, er vi klar til at give dig den service og rådgivning om dit køretøj, du har brug for. Vi servicerer personbil, SUV/4x4, motorcykel, varevogn, lastvogn, traktor og de andre store maskiner i industrien og i landbruget.

Det vigtigste for dig - og for os - er, at du kører sikkert på vejene. Men det er også vigtigt, at du kører til tiden.

Dét ved vi.

Vi tilbyder derfor bl.a. mobilt hjulskifte og 24-timers breakdownservice til dig, der er erhvervskunde, så din forretning ikke står stille, når dit køretøj pludselig gør. Kontakt vores konsulenter eller dit center i dag.

Mere end 50 års erfaring med dæk ✔️

Hos Euromaster er vi eksperter i dæk - og det er ikke bare noget, vi siger:

Euromaster er et datterselskab under dækgiganten Michelin - og den største dæk- og autoservicekæde i Europa. Euromaster blev etableret i 1965 og har i dag vokset sig til en stor kæde med mere end 2400 centre og 2600 mobile enheder i 17 europæiske lande.

I Danmark har vi 32 centre, der spænder bredt og vidt. Her kan vi rådgive og hjælpe dig med dæk, autoservice og service til din bil, din lastbil, traktor eller den - måske endnu større - maskine, du kører rundt i.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med dine dæk, fælge og service, så du kan køre sikkert.